چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

شناسنامه دار شدن فرش دستباف در آینده نزدیک

شناسنامه دار شدن فرش دستباف در آینده نزدیک معاون وزیر صمت گفت: شناسنامه فرش دستباف برای جبران حق و حقوق بافندگان فرش به زودی تهیه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۶۱۰۱

بهرامی رئیس اتحادیه تعاونی فرش دستباف در برنامه فرامتن گفت: اصفهان، قم و آذربایجان غربی بهترین شرایط برای کارگران فرش دستباف است.

به گفته وی مقرر شد ادارات کل صمت شورای دستمزد را تشکیل دهند و باید تکلیف ادارات کل کشور در نظر گرفته شود اما متاسفانه قانون به درستی اجرا نمی شود.

او افزود: این شیوه پرداخت دستمزد عادلانه نیست و به ناچار باید در کارگاه ها سود مناسب نصیب بافندگان شود.

بهرامی اظهار کرد: فرش دستباف ۴ دست توسط دلالان و سوداگران می چرخد در هر فروش حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد حق بافنده ها ضایع می شود.

رئیس اتحادیه تعاونی فرش دستباف اظهار کرد: به دلیل آنکه بودجه مشاغل سخت تامین نمی‌ شود۲۵۰ هزار نفر ۵سال پول بیمه را پرداخت کرده اند و ۲۰ درصد از یارانه را هم دولت پرداخت کرده است اما تامین اجتماعی به یک باره بیمه را قطع کرده است.

او توضیح داد: سالانه ۵۰۰ میلیون تن ابریشم وارد می کردیم اما پیش از این بزرگ‌ترین تولید کننده پشم و ابریشم بودیم .

در ادامه این برنامه براداران معاون وزارت صمت گفت: در خصوص داستان فرش یکی از نقاط ضعف که از سال قبل وجود داشته است مربوط به حقوق دستمزد بوده و تصمیمی در شورای مزد مبنی بر افزایش دستمزد گرفته شده است.

او گفت: مشکل کمبود حقوق به دلیل قطع شدن بیمه اجباری بافندگان بوده است که در حال حاضر تصمیم گرفته شد که شناسنامه برای فرش تهیه شود تا حق و حقوق اصلی تولید کننده فرش از بین نرود چراکه بیشترین زحمت را بافنده می کشد اما هیچ وقت اسمی از آنها ارائه نمی شود.

براداران اظهار کرد: برنامه ای در این زمینه آماده کرده ایم و مشکل اصلی ضعف در برخی واردات است و سعی کرده ایم در حوزه های خاص تسهیلات و اعتبارات در نظر بگیریم.

او بیان کرد: در سه استان تنها شورای مزد وجود دارد و باید در تمام ادارات کل استان‌ها این شورا را مستقر کنیم./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار